Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınmaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yönetim yapımı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya düver bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu hava çakmaklar çok iktidarlıdür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu süre size aralık kaybı üzere odaükebilir fakat puro çıdam ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonra zıt çevirip suretünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bâtınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şart olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında soy dava dünyaın soğuk değil fazla hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen hıfız dünyaı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle çekicilik geçirmedikleri bâtınin vesair rakiplerine büyük başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.